Cautare

57989 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (6.47 secunde)
DeCeNews.ro informeaza :"Burlacita" Bianca Dragusanu, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1 Bianca Dragusanu risca sa-i fie reziliat contractul cu Antena 1.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Antena 3 : ... Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Saptamana si plecarea de la Pro TV. Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea. Cand reporterii au incercat a obtina o declaratie de la Adrian Valentin Udrea, acesta s-a repezit insa spre ei si i-a injurat.
Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos.
Dan Capatos si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in platoul emisiunii pe care o modereaza, Show pacatos, de la Antena 2. ... este lider de audienta. Seara de luni, 24 mai 2010, nu a facut nici ea exceptie.
Premierul Emil Boc indeamna prefectii sa se lupte cu Realitatea si Antena 3. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, l-a criticat, luni, pe primul ministru Emil Boc, afirmand ca acesta indeamna prefectii sa se lupte cu televiziunile Realitatea si Antena 3.
Jurnalistul, scriitorul si analistul politic Ion Cristoiu este creatorul unui nou tip de ziar - Evenimentul zilei, cotidian considerat deschizatorul presei romanesti de dupa 1989.
Bunica si Aron au fost foarte emotionati la intalnirea cu Moise si au izbucnit in lacrimi! ... Aboneaza-te la canalul nostru: ... liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Interviu acordat de: ... Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
"Trebuie sa facem ceva pentru economia romaneasca" Va prezentam textul integral al declaratiei: ... Prima dintre ele se refera la vizita delegatiei Fondului Monetar International. Cea de doua se refera la reluarea creditarii pentru IMM-uri.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Taxele asupra mijloacelor de transport marfa vor fi majorate, incepand cu anul viitor, pana la un nivel maxim de 3.047 de lei. Cresteri mai mari, de circa 29,5% comparativ cu nivelul actual, urmeaza sa fie operate pentru vehicule care efectueaza si transport international.
24 de organizatii neguvernamentale din Romania si 4 organizatii internationale de drepturile omului au solicitat Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) sa respinga initiativa de restrangere a definitiei familiei prin modificarea articolului 48 (1) din Constitutia Romaniei.
google-analytics.com